BURGER KING AMSTERDAM AMSTEL

BURGER KING AMSTERDAM AMSTEL Taste is King!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 727 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger King Amsterdam Amstel. Meer weten? Ontdek meer

30 jun 2022 om 19:18 De hamburgers mogen wel vers gemaakt worden.
28 jun 2022 om 23:54 Geen sla en geen saus op de burger, gadverdamme, echt smakeloos
22 jun 2022 om 22:26 Tried it again after months to see if there is any change. But nope, this time never again.
19 jun 2022 om 20:51 bijna 2 uur op de bestelling moeten wachten, bestelling was ook nog eens incompleet en koud.
16 jun 2022 om 20:56 Waren 1 en ander vergeten, maar netjes opgelost
5 jun 2022 om 23:13 Bezorging duurde 2 uur, was incompleet en lauw.
4 jun 2022 om 16:47 Het eten is niet bezorgd. Ik wil mijn geld terug.
3 jun 2022 om 20:51 Top
3 jun 2022 om 15:30 Ik bestelde 2 artikelen. Maar 1 werd geleverd. Na gebeld te hebben met het filiaal konden zij niks voor me doen omdat er geenbezorger was moest ik thuisbezorgd mailen. Deze hebben niks met mijn hulpvraag gedaan. Geen antwoord gekregen. Heel raar.....
1 jun 2022 om 21:08 Didn't receive the order! I called Thuisbezorgd but no answer. I called Burger King and they told to call Thuisbezorgd. I made contact by the app and website and no response. Now I receive an e-mail to evaluate an order I didn't receive. Brilliant!!!
1 jun 2022 om 21:06 Ordered twice since they messed up the first order. However they even managed to mess that one up as well.
25 mei 2022 om 21:10 Bezorger had zogenaamd aangebelt en het eten veel te laat gewoon koud achtergelaten voor de deur